Нейромоделювання фінансової стабільності комерційного банку - Яблоков, І.В.; Яблоков, А.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
Розглянуто теоретично-практичні аспекти нейромоделювання фінансової стабільності комерційного банку. Розроблено статичну дворівневу нейронну модель, що дозволяє провести аналіз результатів нечітко-множинного моделювання.