До питання управління безпекою військових об’єктів підвищеної небезпеки - Кузьменко, Г.Є.; Хомініч, В.С. (Математичні машини і системи, 2008)
У статті розглянуто процес управління безпекою військового об’єкта підвищеної небезпеки (ВОПН) з позиції режимів функціонування об’єкта через аналіз записів таблиць електронного паспорта ВОПН. Впровадження інформаційних технологій дасть можливість будувати інформаційно-аналітичну систему підтримки прийняття рішень з питань управління безпекою ВОПН.