Структурні особливості побудови системи інформаційно-аналітичного забезпечення органу регіонального управління - Рибаков, Л.О. (Математичні машини і системи, 2008)
Стаття містить матеріали, що дозволяють зрозуміти роль і місце органів державного управління в формуванні інформаційних ресурсів регіонів. У статті також визначені структурні особливості та принципи створення системи інформаційно-аналітичного забезпечення для органу регіонального управління.