Об’єктно-орієнтоване програмування в СКА Maple - Гелемб’юк, Р.В. (Математичні машини і системи, 2009)
Описано програмну бібліотеку, яка розширює можливості системи комп’ютерної алгебри Maple введенням підтримки об’єктно-орієнтованого підходу (ООП) у програмуванні математичних бібліотек. Показано необхідність підтримки ООП в Maple та проаналізовано сферу застосування. Продемонстровано процес використання бібліотеки.