Комплекс статистичних досліджень для стегоаналізу - Корольов, В.Ю.; Поліновський, В.В.; Герасименко, В.А.; Горінштейн, М.Л. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
Запропоновано концепцію нової інформаційної технології стегоаналітичних досліджень методів стеганографії та сформульовано вимоги до таких систем. Показано, що розроблене програмне забезпечення дозволяє отримати комплексну оцінку можливостей методів приховування даних у зображеннях. Результати роботи програмного комплексу показано на прикладі RS-стеганоаналізу для НЗБ-алгоритмів приховування даних.