2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-47311%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-47311%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні

У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти (МПК) при ентеральному введенні експериментальним тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвит...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Левченко, О.Є.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Національна академія наук України 2008
Series:Досягнення біології та медицини
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id irk-123456789-47311
record_format dspace
spelling irk-123456789-473112013-07-12T03:06:11Z Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні Левченко, О.Є. Фундаментальні проблеми медицини та біології У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти (МПК) при ентеральному введенні експериментальним тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвитку гострого смертельного отруєння у капсаїцину, ніж у МПК. В статье приведены и оценены параметры острой токсичности капсаицина и морфолиду пеларгоновой кислоты (МПК) при энтеральном введении экспериментальным животным. В результате сравнительного анализа сделан вывод о большей, при данном пути поступления, летальную токсичность и опасность развития острого смертельного отравления в капсаицина, чем в МПК. In the article parameters of acute toxicity of capsaicin and pelargonic acid morpholide (PAM) at internal introduction to experimental animals are presented and appraised. As a result of comparative analysis a conclusion is done about greater, at this way of introduction, lethal toxicity and danger of development of the acute mortal poisoning of capsaicin, than PAM. 2008 Article Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні / О.Є. Левченко // Досягнення біології та медицини. — 2008. — № 2(12). — С. 16-19. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. XXXX-0102 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311 615.9:612.014.46 uk Досягнення біології та медицини Національна академія наук України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Фундаментальні проблеми медицини та біології
Фундаментальні проблеми медицини та біології
spellingShingle Фундаментальні проблеми медицини та біології
Фундаментальні проблеми медицини та біології
Левченко, О.Є.
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
Досягнення біології та медицини
description У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти (МПК) при ентеральному введенні експериментальним тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвитку гострого смертельного отруєння у капсаїцину, ніж у МПК.
format Article
author Левченко, О.Є.
author_facet Левченко, О.Є.
author_sort Левченко, О.Є.
title Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
title_short Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
title_full Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
title_fullStr Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
title_full_unstemmed Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
title_sort параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
publisher Національна академія наук України
publishDate 2008
topic_facet Фундаментальні проблеми медицини та біології
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311
citation_txt Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні / О.Є. Левченко // Досягнення біології та медицини. — 2008. — № 2(12). — С. 16-19. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.
series Досягнення біології та медицини
work_keys_str_mv AT levčenkooê parametrigostroítoksičnostípodrazlivihrečovinkapsaícinuímorfolídupelargonovoíkislotiprienteralʹnomuotruênní
first_indexed 2023-10-18T18:07:12Z
last_indexed 2023-10-18T18:07:12Z
_version_ 1796143363228958720