2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-47311%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-47311%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T23:49:00-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти (МПК) при ентеральному введенні експериментальним тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвит...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Національна академія наук України
2008
|
Series: | Досягнення біології та медицини |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
id |
irk-123456789-47311 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-473112013-07-12T03:06:11Z Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні Левченко, О.Є. Фундаментальні проблеми медицини та біології У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти (МПК) при ентеральному введенні експериментальним тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвитку гострого смертельного отруєння у капсаїцину, ніж у МПК. В статье приведены и оценены параметры острой токсичности капсаицина и морфолиду пеларгоновой кислоты (МПК) при энтеральном введении экспериментальным животным. В результате сравнительного анализа сделан вывод о большей, при данном пути поступления, летальную токсичность и опасность развития острого смертельного отравления в капсаицина, чем в МПК. In the article parameters of acute toxicity of capsaicin and pelargonic acid morpholide (PAM) at internal introduction to experimental animals are presented and appraised. As a result of comparative analysis a conclusion is done about greater, at this way of introduction, lethal toxicity and danger of development of the acute mortal poisoning of capsaicin, than PAM. 2008 Article Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні / О.Є. Левченко // Досягнення біології та медицини. — 2008. — № 2(12). — С. 16-19. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. XXXX-0102 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311 615.9:612.014.46 uk Досягнення біології та медицини Національна академія наук України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Фундаментальні проблеми медицини та біології Фундаментальні проблеми медицини та біології |
spellingShingle |
Фундаментальні проблеми медицини та біології Фундаментальні проблеми медицини та біології Левченко, О.Є. Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні Досягнення біології та медицини |
description |
У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти
(МПК) при ентеральному введенні експериментальним
тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено
висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвитку гострого смертельного отруєння у капсаїцину, ніж у МПК. |
format |
Article |
author |
Левченко, О.Є. |
author_facet |
Левченко, О.Є. |
author_sort |
Левченко, О.Є. |
title |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні |
title_short |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні |
title_full |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні |
title_fullStr |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні |
title_full_unstemmed |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні |
title_sort |
параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні |
publisher |
Національна академія наук України |
publishDate |
2008 |
topic_facet |
Фундаментальні проблеми медицини та біології |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311 |
citation_txt |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні / О.Є. Левченко // Досягнення біології та медицини. — 2008. — № 2(12). — С. 16-19. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. |
series |
Досягнення біології та медицини |
work_keys_str_mv |
AT levčenkooê parametrigostroítoksičnostípodrazlivihrečovinkapsaícinuímorfolídupelargonovoíkislotiprienteralʹnomuotruênní |
first_indexed |
2023-10-18T18:07:12Z |
last_indexed |
2023-10-18T18:07:12Z |
_version_ |
1796143363228958720 |