Дія антиоксиданта тіотріазоліну на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів і активність ферментів антиоксидантної системи в легеневій тканині морських свинок за умов розвитку експериментального алергічного альвеоліту - Ковалишин, О.А. (Досягнення біології та медицини, 2008)
У роботі вивчено коригуючий вплив антиоксиданта тіотріазоліну на вміст у легеневій тканині тварин дієнових кон’югатів, малонового діальдегіду, супероксиддисмутази і каталази при експериментальному алергічному альвеоліті.