Зміни функціонального стану прооксидантної й антиоксидантної систем у тимусі морських свинок за умов формування експериментального алергічного альвеоліту та корекція їх тіотріазоліном - Регеда, М.С.; Кресюн, В.Й.; Добрянський, С.Б. (Досягнення біології та медицини, 2010)
У роботі встановлено коригувальний вплив антиоксиданта тіотріазоліну на вміст у тимусі морських свинок дієнових кон’югатів, малонового діальдегіду й активність СОД і каталази при експериментальному алергічному альвеоліті.