Вплив корвітину на показники ліпопероксидації та активності ферментів антиоксидантного захисту в трахеї при експериментальній пневмонії - Кресюн, В.Й.; Регеда, М.С.; Регеда, М.М. (Досягнення біології та медицини, 2012)
У роботі встановлено позитивний коригувальний вплив корвітинуна вміст у трахеїморських свинок дієнових кон’югатів, малонового діальдегіду, супероксиддисмутази, каталази, пероксидази та церулоплазміну за умов розвитку експериментальної пневмонії.