Вплив постіндустріальної трансформації на функціонування інституту сім’ї - Гук, Н.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті охарактеризовано зміни, які зазнає інститут сім’ї під впливом дії чинників постіндустріальної трансформації. Доведено, що незважаючи на загальну тенденцію до зростання мобільності інтересів її членів вона зберігає значення загальноцивілізаційної цінності.