Формування збалансованого ресурсного потенціалу аграрного сектору - Вишневська, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто питання інтегрального підходу щодо формування збалансованого ресурсного потенціалу аграрного сектору з урахуванням асиміляційного чинника впливу на регіональному рівні. Обґрунтовано необхідність оптимізації ресурсного потенціалу для забезпечення стійкості розвитку аграрного сектору. Представлено складові оптимізації ресурсного потенціалу аграрного сектору економіки через реалізацію стратегій відновлення та збереження ресурсів.