Освіта у вимірі інформаційного суспільства - Комарова, О.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті обґрунтовано зростання ролі інформації та знань у постіндустріальному суспільстві. Визначено провідну роль освіти в розбудові інноваційної моделі економічного зростання. Показано доцільність переходу системи освіти з режиму виживання в режим розвитку на підставі поширення концепції безперервної освіти.