Науково-педагогічна інтелігенція Закарпаття повоєнного періоду: політико-адміністративний тиск влади як елемент національної політики в умовах “радянізації” - Капітан, Л.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Висвітлюються аспекти руйнівного впливу політико-адміністративного тиску влади на науково-педагогічну інтелігенцію Закарпаття в умовах “радянізації” як елементу національної політики.