Тенденції використання мікроблоґів у політичній боротьбі в Республіці Польща - Романенко, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті проаналізовано мікроблоґи кандидатів на пост Президента Республіки Польща та визначено останні тенденції у веденні Інтернет-комунікації за допомогою сервісів коротких повідомлень.