Використання сучасної концепції бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу
На основі аналізу сучасної ситуації на ринку туристичних послуг України авторами статті обґрунтовано необхідність і актуальність використання бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств галузі туризму....
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | Лобанова, В.А., Бунтова, Н.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України
2012
|
Назва видання: | Економiчний часопис-XXI |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48315 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Використання сучасної концепції бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу / В.А. Лобанова, Н.В. Бунтова // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 7-8. — С. 64-67. — Бібліогр.: 11 назв. — укp. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства Запорізького регіону у контексті формування стратегії
за авторством: Шелеметьєва, Т.В.
Опубліковано: (2021) -
Механізм стратегічного управління розвитком ресторанного бізнесу в умовах ринку
за авторством: Антонова, В.
Опубліковано: (2009) -
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу як однієї зі складових ланок гостинної індустрії
за авторством: Гриценко, О.М.
Опубліковано: (2009) -
Застосування регіонального бенчмаркінгу в процесі смартпріоритизації
за авторством: Шевцова, Г.З., та інші
Опубліковано: (2021) -
Еволюція концепції підприємництва і розвиток малого бізнесу
за авторством: Орлова, В.
Опубліковано: (2011)