Теоретичні засади трансформації інвестиційного процесу в умовах глобалізації - Навроцька, Н.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Проведено критичний аналіз теоретичних підходів до визначення сутності інвестиційного процесу. Уточнено напрями трансформації основних параметрів інвестиційного процесу під впливом глобалізації.