Листування Ф.П. Матушевського з М.С. Грушевським (1896–1911) як історичне джерело - Якобчук, С.О. (Рукописна та книжкова спадщина України, 2009)
Здійснено джерелознавчий аналіз комплексу листів Ф.П. Матушевського до М.С. Грушевського. Визначено інформаційну цінність та значення цих кореспонденцій.