Методичні підходи до прогнозування ліквідності банком - Тутова, О.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Розглядаються теоретичні основи управління ліквідністю банку, проведено аналіз методів прогнозування динаміки фінансових ресурсів банку.