Наближене інтегрування жорстких задач - Абрамчук, В.С.; Абрамчук, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Досліджено задачі наближеного розв’язування жорстких систем звичайних диференціальних рівнянь (ЗДР) та інтегрування погано обумовлених функцій.