VII Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Історія розвитку науки, техніки та освіти» - Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2009)
27 травня 2009 р. відбулася щорічна VII Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Історія розвитку науки, техніки та освіти», присвячена 90-річчю Національної академії наук України.