Матеріали журналу "Тризуб" про розслідування вбивства С. Петлюри (1926 - 1928 рр.) - Гриненко, О.О. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Стаття за публікаціями українського часопису «Тризуб» відтворює хід тривалого судового процесу над убивцею Симона Петлюри, наводить аргументацію сторін, показує реакцію українських емігрантських організацій, світової громадськості на теракт, перебіг слухань та вирок суду присяжних.