Взаємозв’язок соціальних та економічних ефектів впровадження інновацій. І - Ящишина, І.В. (Наука та наукознавство, 2011)
Стаття присвячена аналізу результатів перших двох блоків соціологічного опитування, спрямованих на оцінку розуміння сутності терміну «інновація», головних джерел інформації про інновації та основні теоретичні засади інноваційного розвитку серед студентів та викладачів економічних спеціальностей.