Взаємозв’язок соціальних та економічних ефектів впровадження інновацій. II - Ящишина, І.В. (Наука та наукознавство, 2011)
У статті аналізуються результати третього блоку соціологічного дослідження, яке було проведене серед викладачів та студентів економічних спеціальностей і спрямоване на визначення економічної та соціальної ефективності інновацій та їх взаємозв’язку на макро- та мікроекономічному рівнях.