Інформаційне забезпечення іноземною науковою літературою вчених-природознавців АН УРСР в 20-30-х роках ХХ ст. - Луговський, О.Г. (Наука та наукознавство, 2011)
Наведено результати історико-наукового аналізу забезпечення іноземною літературою вчених-природознавців у період становлення Академії наук України.