Інформаційно-аналітична оцінка ресурсів Інтернету з питань охорони здоров’я дітей та підлітків - Коренєв, М.М.; Сидоренко, Т.П.; Фоміна, Т.В.; Кошман, Т.В.; Водолажський, М.Л. (Наука та наукознавство, 2011)
На підставі результатів інформаційного аналізу та опитування експертів встановлено структуру надійних професійних сайтів Інтернету для користування, визначено можливості відомих пошукових систем у наданні науково-медичної та патентної інформації, показано значущість українського медичного сегмента глобальної комунікаційної мережі.