Взаємозв’язок соціальних та економічних ефектів впровадження інновацій. ІІІ - Ящишина, І.В. (Наука та наукознавство, 2011)
Розглядаються результати соціологічного опитування щодо соціальної значимості інновацій на рівні окремої людини та зроблено узагальнення даних опитування щодо соціальної та економічної ефективності інновацій в цілому для усіх суб’єктів економіки.