Взаємодія великого та малого бізнесу у контексті інноваційного розвитку - Богдан, С.В. (Наука та наукознавство, 2011)
Проаналізовано досвід розвитку управління інноваційною діяльністю малих підприємств у зарубіжних країнах. Наведено результати соціологічного опитування малих підприємств, яке мало за мету дослідження співпраці малих підприємств з великими компаніями та її вплив на інноваційний розвиток. Зроблений висновок про наявність можливості та необхідності більш інтенсивно використовувати потенціал співпраці малих та великих підприємств за умов підтримки з боку регіональних органів управління підприємництвом.