Исследование спроса на рынке сельскохозяйственной техники Украины - Мустафаева, С.Р. (Економіка промисловості, 2012)
Проаналізовано поточний стан і тенденції попиту на ринку сільськогосподарської техніки України в сучасних умовах, а також напрями та інструменти розвитку вітчизняного ринку сільськогосподарського машинобудування. Ключові слова: технічне забезпечення, вітчизняний ринок сільськогосподарського машинобудування, попит, тенденції на ринку сільськогосподарської техніки.