Перспективи розвитку економіки України та можливий вплив на нього інноваційних факторів - Геєць, В.М. (Наука та наукознавство, 2006)
Аналізуються найбільш гострі проблеми та «підводні камені» на шляху інноваційного розвитку економіки України.