Проблемно-орієнтована оцінка інноваційного потенціалу науково-технічних розробок та технологій при прогнозно-аналітичному дослідженні - Попович, О.С.; Червінська, Т.М. (Наука та наукознавство, 2006)
Запропоновано методику проблемно-орієнтованої експертної оцінки інноваційного потенціалу науково-технічних розробок та технологій з позицій реальних можливостей їх використання на практиці, продемонстровано її застосування на прикладі дослідження інноваційного потенціалу розробок та технологій в рамках тематичного напрямку «Перспективні технології агропромислового комплексу та обробної промисловості» Державної програми прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку України.