Підручник на який давно чекали - Запорожан, В.М. (Досягнення біології та медицини, 2009)
Рецензія на підручник: Клінічна імунологія та алергологія. Підручник. Г. М. Драннік, О. С. Прилуцький, Ю. І. Бажора та ін. За ред. Г. М. Дранніка. Київ, Здоров’я, 2006. 888 с.