Функціонально-орієнтований підхід до проектування інтелектуальних інформаційно-аналітичних систем - Василевич, Л.Ф.; Михайлюк, А.Ю.; Тарасенко, В.П.; Тесленко, О.К. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Розглянуто універсальний формалізований підхід до організації процедури проектування спеціалізованих інформаційно-аналітичних систем на базі бібліотек уніфікованих вузькофункціональних програмних модулів.