Економетрична оцінка впливу інноваційних чинників на соціально-економічний розвиток України - Ящишина, І.В. (Проблеми науки, 2012)
Наведено результати дослідження взаємозв’язку інноваційного та соціально-економічного розвитку України. За допомогою економетричних методів регресійно-кореляційного аналізу та статистичних рівнянь залежностей визначено види та напрями зв’язку між інноваційними показниками та ВВП на душу населення за ПКС.