Господарсько-правові проблеми функціонування державних вищих навчальних закладів - Куцурубова-Шевченко, О.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто господарсько-правові проблеми функціонування державних вищих навчальних закладів. Обґрунтовано необхідність забезпечення господарсько-правового регулювання суспільних відносин у сфері вищої освіти.