Прогнозування тенденцій розвитку ринку освітніх послуг у Запорізький області - Гудзь, П.В.; Візіренко, С.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Досліджено тенденції, що сформувались в останні роки на ринку освітніх послуг Запорізької області. Встановлено фактори впливу на зміну ситуації на ринку освітніх послуг. Подано практичні рекомендації щодо прогнозування тенденцій розвитку ринку освітніх послуг на рівні регіону.