Нові тенденції розвитку термінознавства : здобутки міжнародної наукової групи Р. Теммерман - Стасюк, Т.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Комплексно проаналізовано здобутки міжнародної наукової групи під керівництвом Р. Теммерман: розглянуто основні положення соціокогнітивного термінознавства, питання сутності терміна, фахової мови, фахової комунікації, динаміки терміна, розуміння терміна людиною за різних умов фахового спілкування, оперування великими масивами термінологічних даних, терміноонтографії й терміноонтології, інженерії знань та галузевих онтологій.