Номен як об’єкт східнослов’янських термінологічних студій - Нікуліна, Н.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про номен як різновид спеціальної лексичної одиниці термінологічної системи, зокрема про проблему виокремлення номенів із загального масиву термінологічної лексики і надання їм певного статусу в дослідженнях представників східнослов’янського термінознавства.