Полісемічні терміни енергетичного машинобудування в електронному словнику лінгвоенциклопедичного типу - Купріянов, Є.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про впорядкування багатозначних термінів у галузевому електронному словнику з енергетичного машинобудування. Виявлено такі види полісемії: внутрішньогалузева та міжгалузева. Запропоновано принципи побудови термінологічних реєстрів та словникових статей з урахуванням усіх видів полісемічних зв’язків та обґрунтовано вибір лексикографічних параметрів для опису полісемантів у словникових статтях.