Деякі аспекти вдосконалення законодавства у сфері боротьби з відмиванням «брудних» грошей - Сенченко, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - вдосконалення законодавства у сфері боротьби з відмиванням «брудних» грошей шляхом надання теоретичних та практичних рекомендацій, які можуть бути використані відповідними законотворчими і регулюючими органами, для поліпшення ситуації у напрямку відмивання коштів та протидії тероризму.