Слава і гордість вітчизняної науки - Ситник, К.М. (№5, 2007)
22 червня ц. р. наукова громадськість відзначить 125-річчя від дня народження геніального вченого-природо знавця, філософа і мислителя Миколи Григоровича Холодного (1882—1953).