Наукові погляди і внесок професора С.С. Харкевича у розвиток ботанічного ресурсознавства в Україні - Дубина, Д.В. (Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, 2009)
Висвітлено наукові погляди та внесок визначного ботаніка професора С.С. Харкевича в розвиток ботанічного ресурсознавства в Україні. Розглянуто актуальні завдання подальших досліджень.