Проблемы моделирования миграции загрязнений в подземных водах - Тужикова, Е.С. (Геотехническая механика, 2012)
В статті розглянуто проблему забруднення підземних вод. Розглянуто основні методи моделювання і прогнозування розповсюдження забруднення в підземних водах. Показано, що існуючі методи моделювання міграції забруднень потребують суттєвої модернізації.