Підхід до формування конкурентних переваг підприємства
Мета статті – наведення результатів з розробки підходу до формування конкурентних переваг підприємств АПК.
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автор: | Артеменко, В.А. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2011
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/54803 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підхід до формування конкурентних переваг підприємства / В.А. Артеменко // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 197, Т. 2. — С. 7-9. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Класифікація чинників конкурентних переваг підприємства
за авторством: Ткачова, С.С.
Опубліковано: (2012) -
Концептуальні основи формування конкурентних переваг ринкової системи
за авторством: Старостенко, Г.Г.
Опубліковано: (2012) -
Інтерпретація поняття адаптивність діяльності промислового підприємства на засадах конкурентних переваг
за авторством: Ячменьова, В.М., та інші
Опубліковано: (2012) -
Компетенція як джерело конкурентних переваг у стратегічному управлінні підприємством
за авторством: Рекіянов, С.О.
Опубліковано: (2011) -
Комплексний компаративний аналіз діяльності торговельних підприємств у визнанні їх конкурентних переваг
за авторством: Яремко, А.О.
Опубліковано: (2013)