Аналіз підходів до оцінки управління якістю продукції і процесами на підприємствах
Мета статті – наведення підходів до оцінки управління якістю продукції і процесами на підприємствах.
Збережено в:
Видавець: | Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
---|---|
Дата: | 2012 |
Автор: | Бурнукіна, О.А. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/55296 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Аналіз підходів до оцінки управління якістю продукції і процесами на підприємствах / О.А. Бурнукіна // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 219. — С. 17-19. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Методи управління якістю продукції підприємств
за авторством: Бурнукіна, О.А.
Опубліковано: (2011) -
Стратегічне управління якістю продукції хлібопекарських підприємств
за авторством: Малюк, С.О.
Опубліковано: (2014) -
Маркетингове екологічне спрямоване управління якістю продукції підприємств АПК
за авторством: Чеботарьов, В.М.
Опубліковано: (2011) -
Економічний зміст системи управління якістю та забезпечення якості продукції
за авторством: Єропунов, А.М.
Опубліковано: (2009) -
Аналіз методичних підходів до оцінки трудового потенціалу сільських територій
за авторством: Добрянська, Н.А., та інші
Опубліковано: (2014)