Формування комплексної системи показників ефективності інвестування в консолідацію активів харчових компаній
Метою цієї статті є розробка комплексної системи показників ефективності інвестування в консолідацію активів харчових компаній.
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | Дьомін, С.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/55941 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Формування комплексної системи показників ефективності інвестування в консолідацію активів харчових компаній / С.М. Дьомін // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 221. — С. 193-198. — Бібліогр.: 12 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
за авторством: Волков, Д.В.
Опубліковано: (2014) -
Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств
за авторством: Малік, М.Й., та інші
Опубліковано: (2011) -
Формування системи реалізації державної регіональної політики
за авторством: Романова, В.А.
Опубліковано: (2005) -
Особливості формування художньої системи Я. Басова
за авторством: Золотухина, Н.А.
Опубліковано: (2011) -
Формування фінансово-економічних та інвестиційних механізмів удосконалення структури та підвищення ефективності туристичної галузі на регіональному рівні
за авторством: Марченко, О.А.
Опубліковано: (2014)