Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині

Исследовали, в какой форме радиоактивный цезий находится в мышечной ткани. Установлено, что препараты белков не образуют стабильных комплексов с радиоактивным цезием. Предполагается частичное связывание цезия-137 мембранами мышечной клетки в процессе хранения мяса....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Національна академія наук України
Дата:2008
Автор: Долгий, М.Л.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Національна академія наук України 2008
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5605
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині / М.Л. Долгий // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. — 2008. — № 4. — С. 77-80. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine