Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині
Исследовали, в какой форме радиоактивный цезий находится в мышечной ткани. Установлено, что препараты белков не образуют стабильных комплексов с радиоактивным цезием. Предполагается частичное связывание цезия-137 мембранами мышечной клетки в процессе хранения мяса....
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | Долгий, М.Л. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Національна академія наук України
2008
|
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5605 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині / М.Л. Долгий // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. — 2008. — № 4. — С. 77-80. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Стрес змінює активність No-ергічної системи у м’язовій оболонці товстій кишці
за авторством: Ємельяненко, В.Ю., та інші
Опубліковано: (2013) -
Система забезпечення населення продуктами харчування за відсутності ринку продуктів харчування
за авторством: Кривун, М.В.
Опубліковано: (2020) -
Впровадження технологій радіаційної пастеризації та консервації продуктів харчування
за авторством: Вишневський, І.М., та інші
Опубліковано: (2005) -
Система для радіаційного контролю продуктів харчування та будівельних матеріалів
за авторством: Забулонов, Ю.Л., та інші
Опубліковано: (2016) -
Корекція вітамінними хіміопревентерами мутагенних фонів, спричинених дією ароматизаторів продуктів харчування
за авторством: Боднар, І.В., та інші
Опубліковано: (2015)