Харчові добавки як об’єкт моніторингових досліджень
В статье приведены методики определения консервантов и подсластителей, используемых при производстве безалкогольных напитков, соусов, майонезов, кетчупов; представлены средние величины содержания пищевых добавок в перечисленных продуктах питания, которые были определены методом высокоэффективной жид...
Збережено в:
Видавець: | Національна академія наук України |
---|---|
Дата: | 2008 |
Автори: | Гончаренко, Т.П., Гончаренко, О.Г. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Національна академія наук України
2008
|
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5606 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Харчові добавки як об'єкт моніторингових досліджень / Т.П. Гончаренко, О.Г. Гончаренко // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. — 2008. — № 4. — С. 81-84. — Бібліогр.: 4 назв. — укp. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Лексична лакуна як об'єкт лінгвістичних досліджень
за авторством: Пуганова, К.Л.
Опубліковано: (2007) -
Суржик як об’єкт наукових досліджень і дискусій
за авторством: Томіленко, Л.М.
Опубліковано: (2012) -
Суржик як об’єкт наукових досліджень і дискусій
за авторством: Томіленко, Л.М.
Опубліковано: (2014) -
Передмови лексикографічних праць як об’єкт жанрознавчих досліджень
за авторством: Синиця, І.А.
Опубліковано: (2011) -
Біржі як об’єкт наукових досліджень М. І. Тугана-Барановського
за авторством: Хромов, О.П.
Опубліковано: (2007)