Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств

Метою статті є дослідження принципів, місця діагностування та моніторингу в системі управління життєздатністю підприємства в умовах мінливості внутрішнього і зовнішнього середовища, яке особливо актуальне в кризовий період....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Кримський науковий центр НАН України і МОН України
Дата:2011
Автори: Малік, М.Й., Бурова, Т.А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2011
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/56331
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств / М.Й. Малік, Т.А. Бурова // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 200. — С. 148-151. — Бібліогр.: 2 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine