Малоподвижный образ жизни: реальная характеристика современной украинской популяции - Беляев, С.Г.; Дороганова, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Співставлено дані анкетування суцільного потоку вагітних жінок з результатами об’єктивного вивчення ступеня фізичної активності. Показано реальний рівень рухової активності вагітних жінок у Харківському регіоні.